Åbningstider i butikken

Tirsdag til fredag: 10.00-17.30

Lørdag: 10-13

kort 

T-house er Odenses tebutik og online tehandel med fokus på special teer. Jeg handler med egne importerede teer såvel som te fra Dammann Frères, et fransk tefirma, der har eksisteret siden 1692. Uanset om du søger en hverdagste, en luksus hverdagste eller specialteer har jeg noget at byde på.

 

De teer, som jeg selv importerer, skal være af høj kvalitet, og som udgangspunkt være bæredygtige, økonomisk, kulturelt og miljømæssigt. Jeg har bl.a. teer fra et nepalesisk kooperativ, der har fokus på at dyrke deres te organisk og ved siden af teen har fokus på en udvikling af deres samfund med bl.a. ko-bank projekt (udlåning af køer), støtte af uddannelse, et kooperativ med subsidiering af fødevarer og tøj samt et projekt til at huse hjemløse teplukkere. Gennem handel ønsker jeg at bidrage med den bæredygtige udvikling af lande som Nepal – et land med meget lav BNP.

Det interessante er, at man generelt får meget bedre teer fra de små producenter. Det skyldes bl.a., at de små bønder ikke har råd til automatisering af deres processer som og efterfølgende bearbejdning af teen. Samtidigt har de meget fokus på at sikre en god kvalitet, fordi de direkte mærker konsekvenserne af en god/dårlig høst og produktion.

Dammann Frères

Jeg har valgt at sælge te fra Dammann Frères fordi de har et stort udvalg af gode teer. Deres store udvalg af aromatiserede teer af høj kvalitet, komplementerer de specialteer af høj kvalitet, som jeg selv importerer. Deres mangeårige historik, erfaring og passion fornemmes i teens kvalitet.

Kom ind i vores teforretning og oplev udvalget. Jeg ser frem til at møde Jer. Jeg er at finde her: 

 

T-House 

Nørregade 15, st

5000 Odense C

Tlf. 30 60 69 36

Email: info@t-house.dk

 

Medlem af Dansk Tesammenslutning

Fødevarestyrelsens smiley ordning: