Opbevaring af te

Jeppe Ottosen
18 Jun , 2020

Teblade har det bedst, når vand kun tilføres i forbindelse med brygningen. Hvis du har prøvet at opbevare sprøde småkager i en metaldåse, ved du, at de inden for kort tid bliver bløde. Dåsen slutter ikke helt tæt, og der kommer fugt ind fra luften og omgivelserne. Opbevares teblade ikke i en dåse, der slutter tæt, vil de også blive tilført vand, hvilket har indflydelse på holdbarheden og teens kvalitet.

T-house har flere forskellige opbevaringsdåser, som slutter fuldstændigt tæt fra henholdsvis Airscape© og Ankomn©. Begge er yderst velegnede til opbevaring af te og andre fødevarer, som man ønsker at forlænge holdbarheden på. 

SE VORES UDVALG HER

 

Airscape©

gif
Airscape© Stainless Steel. Opbevaringsdåsen har et indre låg, som kan flyttes i takt med indholdet.

Airscape© er en opbevaringsdåse med fokus på at forlænge holdbarheden i forhold til opbevaring i en almindelig dåse. Funktionalitet er, at dåsen har to låg, et fleksibelt låg og et fast låg. Det fleksible låg kan flyttes i takt med den mængde, der opbevares i dåsen. Når låget trykkes ned, presses luften ud, og ventilen lukkes ved at lægge håndtaget ned. Derved er der ingen overskydende luft i selve dåsen, og indholdet er isoleret. Det ydre låg slutter også tæt, men er primært af visuel karakter.

Alle Airscape© beholdere er også lystætte, så lysets UV-stråler ikke nedbryder beholdernes indhold.

Airscape© fås i tre størrelser, i stål og i keramik og i forskellige farver.

Ankomn©

gif

Ankomn© har to produkter, Everlock og Turn-N-Seal.

Everlock er opbevaringsbeholdere, som er fuldstændigt lufttætte. De er så tætte, at man kan nedsænke en lukket beholder i vand, og indholdet vil forblive tørt.

Turn-N-Seal er opbevaringsbeholdere, som ved hjælp af vacuum beskytter indholdet. Når låget er lukket, skabes der ved få drej på håndtaget et vacuum i dåsen. Ved et let tryk på en ventil kommer der igen luft ind i beholderen, og dåsen kan igen åbnes.

T-house har to størrelser af Ankomns beholdere i tre forskellige farver, hvid, sort og halvgennemsigtig. Alle beskytter mod UV-stråler.

Skriv en kommentar

All blog comments are checked prior to publishing